Skip to main content

Ser topiony Złoty ementaler, SERTOP Tychy

1/1

Kategoria:
Nabiał

Ser topiony jest produktem otrzymywanym w wyniku topienia jednego lub kilku rodzajów sera z dodatkiem topników, wody, barwników, dodatków smakowych i innych składników mleka. Funkcje topników w technologii serów topionych pełnią głównie sole sodowe kwasu fosforowego. Składniki sera topionego Złoty ementaler w niskich dawkach nie są szkodliwe dla zdrowia. Z tego względu nie powinno się spożywać serów topionych w nadmiarze. Ponadto Ser topiony Złoty ementaler SERTOP Tychy zawiera, aż 27% tłuszczu (w tym kwasy tłuszczowe nasycone stanowią 19%). Jest to główny powód, dla którego powinno się unikać serków topionych.

Producent
SERTOP

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024