Skip to main content

Soja

1/1

Kategoria:
Warzywa podstawowe

Soja jest bogata w białko,  żelazo, magnez, potas, fosfor, lecytynę i wapń. Trudno wymienić wszystkie możliwości wykorzystania soi. Jest dobrym dodatkiem do zup i warzywnych dań, może być fundamentem do przyrządzenia kotletów i burgerów wegetariańskich i wegańskich. Po zmiksowaniu z oliwą, przyprawami, czosnkiem i cytryną może stanowić wyśmienitą pastę do chleba. Polecamy!

Producent
Sante

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • Soja

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024