Skip to main content

Polędwica sopocka

1/1

Kategoria:
Mięso wieprzowe

Polędwica sopocka Morliny zawiera 82% mięsa, co nie jest strasznie małą ilością, ale mogłoby być lepiej. Ponadto znajdują się tutaj dodatki takie, jak azotyn sodu (konserwant), trifosforany, polifosforany, glutaminian sodu... Nie brzmi zachęcająco, prawda? Na szczęście nie ma tu zbyt dużo zbędnych "zapychaczy". Oceniamy neutralnie. Dodatkowo sporo alergenów, w tym mleko i soja, które dyskwalifikują ten produkt dla osób, które są uczulone na te składniki

Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

* - składnik pochodzenia naturalnego;

** - składnik pochodzący z upraw organicznych; 99,9% wszystkich składników jest pochodzenia naturalnego; 5,9% wszystkich składników pochodzi z upraw organicznych

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Superfoods. Mała encyklopedia superpokarmów

45,90 zł


Piszemy Etykiety, Twoje kosmetyczne „zrób to sam”

44,00 zł


Dla Ciebie, Mamo

79,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy e-book „W pełnym słońcu”!

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2021