Skip to main content

Pierogi z mozzarellą i pieczarkami

1/1

Kategoria:
Dania gotowe

Pierogi z mozzarellą i pieczarkami składają się głównie z mąki pszennej (32%), wody (24%), pieczarek (20%), sera mozzarella (14%), jaj i cebuli. Niewielki dodatek stanowią tłuszcz rzepakowy i wieprzowy, sól, mąka sojowa i pieprz. Przy okazji tłuszczu roślinnego trzeba poruszyć istotną kwestię. Jeśli producent stosuje tłuszcze utwardzone to musi to zaznaczyć (musi znaleźć się dopisek tłuszcz rzepakowy utwardzony/uwodorniony). Jeśli jednak tłuszcz nie został poddany procesom uwodornienia to wystarczy, że napisze "tłuszcz ...". Niestety musimy się tutaj zdać na uczciwość producentów, a z nią bywa różnie. Uważamy, iż Pierogi z mozzarellą i pieczarkami mają dobry skład (choć nie jest on idealny).    

Producent
Herbowa Golczewo

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024