Skip to main content

Pesto z kolendrą i orzechami nerkowca

1/1

Kategoria:
Przetwory

Pesto z kolendrą i orzechami nerkowca składa się z kolendry (30%), oleju słonecznikowego, orzechów nerkowca (9%), sera Parmigiano Regiano, oliwy z oliwek, pietruszki, soku cytrynowego (zawiera siarczyny), papryki chili, czosnku, oleju sezamowego, soli morskiej, sezamu i kwasu mlekowego. Zaletą produktu jest dość wysoki dodatek kolendry i orzechów. Niektóre sklepowe pesto składają się głównie z olejów. Co nam się podoba mniej? To, że produkt zawiera siarczyny, a dłuższą datę przydatności do spożycia zapewnia kwas mlekowy. Jednak związek ten nie jest szkodliwy i nie należy się go obawiać. Mamy wątpliwości jaką ocenę wystawić Pesto z kolendrą i orzechami nerkowca. Otrzymuje on naciąganą ocenę pozytywną, ale ze sporym minusem. Pamiętajcie, że nic nie zastąpi świeżo zrobionego pesto!

Producent
Amus

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024