Skip to main content

Pesto alla Genovese, Sottile Gusto

1/1

Kategoria:
Dania gotowe

Pesto alla Genovese Sottile Gusto składa się głównie z bazylii (38%), oleju słonecznikowego i oliwy z oliwek (11%). Ponadto zawiera orzechy nerkowca (5%), ser podpuszczkowy dojrzewający (4,7%; składa się z mleka, soli, podpuszczki, lizozymu), jogurt (4%), czosnek (1%), ser Pecorino Romano (1,3%), orzechy pinii (1%). Dłuższą datę przydatności do spożycia zapewnia dodatek kwasu mlekowego. Pesto alla genovese powinno składać się z bazylii, oliwy, parmezanu lub innego twardego sera, orzeszków piniowych i soli. Tak też jest w przypadku tego produktu. Jest to produkt dobrej jakości, ale nie najwyższej. Zasługuje na ocenę wahającą się między pozytywną a neutralną (minus za obecność kwasu mlekowego). Produkt można zakupić w Biedronce.

Producent
Limpol Sp. z o. o.

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024