Skip to main content

Pasta czerwona curry

1/1

Kategoria:
Przetwory

Pasta czerwona curry składa się z trawy cytrynowej, wody, czerwonej papryki chilli, galangalu, cebuli, soli, bergamotki i kolendry. Taka pasta stanowi świetną bazę do wielu dań. Można na niej przygotować tajskie curry, ale sprawdzi się także doskonale w innych potrawach, np. mięsnych, zwłaszcza z drobiem nadając im egzotyczny smak i aromat. Posiada intensywny, lekko słodki smak.

Producent
Thai heritage

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024