Skip to main content

Kikkoman Naturalnie warzony bezglutenowy sos sojowy tamari

1/1

Kategoria:
Sosy i przyprawy

Naturalnie warzony sos sojowy tamari Kikkoman jest produktem bezglutenowym, zatem idealnie nadaje się do urozmaicenia potraw u osób, które nie tolerują glutenu lub zmagają się z celiakią. Jest to świetna przyprawa o świetnym składzie - sos zawiera tylko to, co potrzebne, bez chemicznych dodatków: wodę, ziarno soi, sól i ocet spirytusowy. Należy pamiętać, że sosy Kikkoman nie zawierają modyfikowanej genetycznie soi, co stanowi ich dodatkową zaletę. Są to także japońskie sosy najwyższej jakości. Jesteśmy na tak!

Producent
Kikkoman

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • Woda
  • Ziarno soi
  • Sól
  • Ocet spirytusowy

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024