Skip to main content

Marmolada wieloowocowa

1/1

Kategoria:
Przetwory

Marmolada wieloowocowa Dagoma zawiera: przecier jabłkowy, przecier śliwkowy, czarną porzeczkę, aronię, kwas cytrynowy (regulator kwasowości) i aromat. Dużą zaletą jest brak dodanego cukru (posiada jedynie naturalnie występujące cukry), brak substancji konserwujących oraz to, że 100 g marmolady zrobiono z aż 130 g owoców! Za to uzyskuje ocenę pozytywną. Oby więcej takich produktów.

Producent
Dagoma

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024