Skip to main content

Boczek w folii do pieczenia

1/1

Kategoria:
Mięso wieprzowe

Boczek w folii do pieczenia nie zawiera fosforanów ani substancji konserwujących. Natomiast zawiera ekstrakt drożdżowy (który może być glutaminianem sodu, lecz nie musi), syrop glukozowy, dekstrozę, hydrolizowane białko roślinne (rzepakowe i kukurydziane), białko wieprzowe kolagenowe, maltodekstrynę, tłuszcz roślinny palmowy... Boczku wieprzowego jest 87 % - to za mało! Nie za ciekawy jest ten skład, dajemy ocenę neutralną! Poza tym, boczek jest dość tłustą częścią wieprzowiny, dlatego też powinniśmy tego typu produkty jeść z umiarem.

Producent
Krakus

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

* - składnik pochodzenia naturalnego;

** - składnik pochodzący z upraw organicznych; 99,9% wszystkich składników jest pochodzenia naturalnego; 5,9% wszystkich składników pochodzi z upraw organicznych

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Superfoods. Mała encyklopedia superpokarmów

45,90 zł


Piszemy Etykiety, Twoje kosmetyczne „zrób to sam”

44,00 zł


Dla Ciebie, Mamo

79,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy e-book „W pełnym słońcu”!

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2021