Skip to main content

Boczek w folii do pieczenia

1/1

Kategoria:
Mięso wieprzowe

Boczek w folii do pieczenia nie zawiera fosforanów ani substancji konserwujących. Natomiast zawiera ekstrakt drożdżowy (który może być glutaminianem sodu, lecz nie musi), syrop glukozowy, dekstrozę, hydrolizowane białko roślinne (rzepakowe i kukurydziane), białko wieprzowe kolagenowe, maltodekstrynę, tłuszcz roślinny palmowy... Boczku wieprzowego jest 87 % - to za mało! Nie za ciekawy jest ten skład, dajemy ocenę neutralną! Poza tym, boczek jest dość tłustą częścią wieprzowiny, dlatego też powinniśmy tego typu produkty jeść z umiarem.

Producent
Krakus

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Dla Ciebie, Mamo

69,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci pierwszych rozdziałów nowego e-booka "Mniejscożercy". Dowiesz się z niego więcej na temat różnych rodzajów diet wegetariańskich, suplementacji oraz sposobów na ograniczenie mięsa w codziennym jadłospisie.

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2022