Skip to main content

Konfitura z Czerwonej Porzeczki

1/1

Kategoria:
Przetwory

Minimalna ilość owoców wymaganych do wytworzenia konfitury to 50 g na 100 g oraz 60 g na 100 g w przypadku konfitury ekstra. Natomiast Konfitura z Czerwonej Porzeczki Fimaro składa się w 75% z owoców, co jest ilością wysoką. Również do składu nie mamy zastrzeżeń, dlatego produkt otrzymuje ocenę pozytywną.

Producent
Fimaro

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024