Skip to main content

Kiełbasa tradycyjnie wędzona z cielęciną

1/1

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby

Kiełbada tradycyjnie wędzona z cielęciną składa się głównie z mięsa wieprzowego, wody i mięsa cielęcego. Istotną informacją jest to, że 100 g wyrobu wyprodukowano ze 103 g mięsa wieprzowego i z 5 g mięsa cielęcego. Jest to bardzo przeciętna ilość. Na liście składników pojawiły się również regulatory kwasowości, przeciwutleniacz, stabilizatory, wzmacniacze smaku, sacharoza, dekstroza i naturalne przyprawy.  

Producent
Duda

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024