Skip to main content

Kiełbasa Krakowska, Nove Natura

1/1

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby

Kiełbasa Krakowska Nove Natura jest produktem bez glutenu, bez dodatku barwników, fosforanów, glutaminianu sodu, sztucznych przeciwutleniaczy oraz konserwantów. Konserwant zastępują kultury bakterii, natomiast przeciwutleniacze - susze owocowe (acerola) oraz warzywne (seler, marchew). Zamiast glutaminianu sodu Kiełbasa Krakowska zawiera ekstrakty przypraw, ekstrakt drożdżowy, przyprawy naturalne i aromaty. Jednak zawartość mięsa w tym produkcie nie jest najwyższa - 100 g wyrobu otrzymano ze 106 g mięsa wieprzowego. Z tego względu konieczny był dodatek zagęstników, czyli błonnika bambusowego, białka wieprzowego i sojowego. Ten produkt mógł być prawdziwym hitem, a tak to jest tylko przeciętny. Jego ocena waha się między pozytywną a neutralną.    

Producent
Zakłady Mięsne "Nove"

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024