Skip to main content

Migdały w białej czekoladzie z cynamonem

1/1

Kategoria:
Słodycze

Migdały w białej czekoladzie z cynamonem z pewnością są bardzo smaczną przekąską, ale również dość kaloryczną! Skład białej czekolady jest przeciętny, pamiętajmy, że biała czekolada nie ma nic wspólnego z prawdziwą czekoladą - nie zawiera miazgi kakaowej. W tej wersji oprócz tłuszczu kakaowego, mamy inne tłuszcze roślinne, mleko w proszku oraz lecytynę sojową (E 322). Aby ładnie migdały wyglądały i błyszczały, producent użył substancji glazurujących, a mianowicie gumy arabskiej (E 414) oraz szelaku (E 904). Uważamy, że lepiej zjeść same migdały lub jeśli chcemy zjeść je w wersji bardziej urozmaiconej - upieczmy ciasteczka! Wyjdzie Nam na zdrowie! :)

Producent
Jutrzenka

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024