Skip to main content

Jogurt naturalny 9% z L. casei

1/1

Kategoria:
Nabiał

Jogurt naturalny 9% tłuszczu z L. casei (bakterie probiotyczne) wpływa m. in. na odbudowanie właściwej mikroflory po degradacji antybiotykowej, stresach, niewłaściwej diecie. Posiada dobrze przyswajalne białko, wapń, witaminy i sole mineralne. Oby więcej takich produktów jak ten! Jogurty naturalne wysokiej jakości możesz wprowadzać do diety niemowlaka około 10. miesiąca życia (niektóre źródła wskazują, że koło siódmego, a nawet wcześniej).

Producent
Klimeko

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • Bakterie L. casei
  • Jogurt naturalny

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024