Skip to main content

Jeżyny w syropie Syrop o smaku jeżynowym z cząstkami owoców jeżyn

1/1

Kategoria:
Napoje, Syropy

Jeżyny w syropie składają się głównie z syropu glukozowo-fruktozowego i/lub cukru, wsadu owocowego  (23%): cukru, jeżyn, malin, jagód, truskawek, czarnego bzu. Kolejne na liście składników są: woda, soki owocowe z zagęszczonych soków: aroniowy (7,8%), malinowy (1,1%), jeżynowy (0,7%), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy i cytrynian sodu). Zwróćcie uwagę na to, że jest to syrop o smaku jeżynowym. Dlatego dodatek soku jeżynowego z zagęszczonego soku wynosi jedyne 0,7%, a odpowiedni smak nadają aromaty.  

Producent
Excellence

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024