Skip to main content

Cukier kokosowy BIO

1/1

Kategoria:
Cukier i słodziki

HousEof Asia Cukier kokosowy BIO może być stosowany jako zamiennik zwykłego cukru - do słodzenia, wypieków, kawy, deserów i koktajli oraz do przygotowania batonów energetycznych i ciastek. Co ważne, nie jest on "dietetycznym" zamiennikiem (tzn. słodzikiem, jak ksylitol czy erytrytol), bo zawiera sacharozę i kaloryczność jest dość wysoka. Natomiast ma niższy indeks glikemiczny, niż cukier biały (ok. 35). Ma on też pozytywne właściwości zdrowotne. Możemy znaleźć w nim przede wszystkim dużo potasu, magnezu żelaza i cynku. Występują w nim także witaminy B1, B2, B3, B6 oraz C. Bogaty jest także w antyoksydanty i pewne ilości aminokwasów.

Producent
House of Asia

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024