Skip to main content

Falafel BIO Sułtańskie kotleciki z ciecierzycy z daktylami i rodzynkami

1/1

Kategoria:
Dania gotowe

Falafel bio Sułtańskie kotleciki z ciecierzycy z daktylami i rodzynkami składają się z namoczonej ciecierzycy (63%), cebuli, daktyli (7%), rodzynków sułtańskich (7%), pietruszki, bazylii (4%), oleju słonecznikowego, czosnku, soli morskiej, emulgatora, papryczki chili i regulatora kwasowości (kwasu mlekowego produkowanego z trzciny cukrowej). Uważamy, że skład produktu zasługuje na lekko naciąganą ocenę pozytywną. Minusik za emulgator (gumę ksantanową albo guar) i regulator kwasowości.  

Producent
Epikuchnia Katarzyna Rygalik

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024