Skip to main content

Dijo Tortilla placki pszenne szpinakowe 250 g

1/1

Kategoria:
Produkty zbożowe



W skład tortilli Dijo ze szpinakiem wchodzą: mąka pszenna (64%), woda, tłuszcz roślinny (palmowy), glicerol (E 422), guma guar (E 412) , difosforany (E 450), węglany sodu (E 500), glukoza (z pszenicy), gluten pszenny, sól, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E 471), karboksymetyloceluloza (E 466), kwas jabłkowy (E 296), szpinak w proszku (0.3%), suszone liście szpinaku (0.3%), propionian wapnia (E 282), sorbinian potasu (E 202), L-cysteina (E 920). Skład nie zachwyca, a wręcz odstrasza - sporo tu dodoatków, w tym konserwanty, regulatory kwasowości, emulgatory.. Jesteśmy na NIE! Niestety, bardzo trudno znaleźć tortillę z dobrym składem...


Producent
Dijo

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024