Skip to main content

Cukier żelujący 2:1

1/1

Kategoria:
Cukier i słodziki

Diamant Cukier żelujący 3:1 składa się z cukru, pektyn, kwasu cytrynowego i kwasu sorbowego. Nie podoba nam się dodatek oleju (jest on tutaj niepotrzebny) oraz kwas cytrynowy (aczkolwiek ten ostatni może być pomocny - reguluje kwasowość dżemu). Minus także za konserwant. Pamiętajcie, że można zrobić dżem bez takich dodatków – ale wtedy należy dać jeszcze więcej cukru. Są też cukry żelujące z lepszym składem!

Producent
Diamant

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024