Skip to main content

Chef Fond rybny w paście 630 g

1/2

Kategoria:
Specjalności / kuchnie świata

Sposób przyrządzania:
1. Wymieszać pastę trzepaczką w gotującej się lub zimnej wodzie.
2. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.

Baza do sosów: 70 g/l dozowanie
Baza do gotowania: 42 g/l dozowanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (poniżej 6°C) i wykorzystać w ciągu 12 tygodni.

Producent
Chef

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024