Skip to main content

Bułki kajzerki bezglutenowe

1/1

Kategoria:
Produkty zbożowe

W skład bułek kajzerek bezglutenowych wchodzą: woda, skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże piekarskie, błonnik roślinny, sól, syrop glukozowo-fruktozowy, E464 (hydroksypropylometyloceluloza) - substancja zagęszczająca, białko roślinne, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych (emulgator). Decydując się na pieczywo bezglutenowe musimy pamiętać, że zawiera ono znacznie więcej dodatków, niż tradycyjne - gluten odpowiada za wzrost i strukturę pieczywa i w produktach bezglutenowych trzeba go czymś zastąpić. Skład nie zachwyca, jednak zawsze mogło być gorzej.

Producent
Glutenex

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024