Skip to main content

Boczek okopcony gotowany

1/1

Kategoria:
Boczek i kiełbasy

Morliny Boczek okopcony gotowany ma bardzo długą listę składników, przy czym boczek stanowi 85%, a reszta to dodatki takie, jak m.in. fosforany, glutaminian sodu, , guanylan disodowy (to wszystko wzmacniacze smaku!), a także zagęstniki (w tym karagen czy guma ksantanowa). Nie polecamy! Boczek powinien składać się wyłącznie z boczku - a przyprawy powinniśmy dodać samodzielnie - takie, które aktualnie mamy w domu :) po co komu wzmacniacze smaku?



 


Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

NowośćPromocja

Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety

99,00 zł79,00 zł


Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024