Skip to main content

Baton amarantusowy w gorzkiej czekoladzie, Allos

1/1

Kategoria:
Słodycze

Baton amarantusowy w gorzkiej czekoladzie Allos składa się w 50% z gorzkiej czekolady (pasta kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe, kakao w proszku), w 25% z amarantusa ekspandowanego i z miodu (również 25%). Zawartość kakao w czekoladzie wynosi minimum 70%. Wszystkie składniki batonika Allos pochodzą z upraw ekologicznych zlokalizowanych m.in. w Peru i Republice Dominikańskiej. Po takie słodycze można sięgać, ponieważ Baton amarantusowy w gorzkiej czekoladzie Allos jest produktem wysokiej jakości.

Producent
Allos

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024