Skip to main content

Deser sojowy UHT o smaku waniliowym z wapniem

1/1

Kategoria:
Słodycze

Deser sojowy UHT o smaku waniliowym z wapniem marki Joya składa się z: bazy sojowej 84,4% (woda, ziarno soi 8,4%), cukru, skrobi modyfikowanej, syropu glukozowego, fosforanu wapnia, aromatu, substancji zagęszczającej (karagen), soli, ekstraktu z papryki, ekstraktu z kurkumy. Desery sojowe są alternatywą dla deserów mlecznych - zwłaszcza dla wegan i osób z nietolerancją laktozy. Produkt powstał z ziaren niemodyfikowanych genetycznie, za co plus. Zawiera naturalnie występujące w soi izoflawony. Niestety zawiera też zagęszczacze, a także cukier i syrop glukozowy - nie jest to więc zbyt zdrowa przekąska.

Producent
Joya

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024