Sosy czosnkowe

Kategoria: Porównanie produktów


Po przejrzeniu składów sosów czosnkowych stwierdzam, że najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie go samemu. Najbardziej dziwi mnie bardzo niska ilość czosnku (chociaż w warunkach domowych też nie dajemy go bardzo dużo).

Kryteria oceny

  • pozytywna tylko dla jednego sosu, który wyróżnia się składem wśród innych. Jednak nie oznacza to, że jest rewelacyjny.
  • neutralna dla sosów zawierających zbędne składniki, ale bez dodatku soli wapniowo-disodowej EDTA i konserwantów.
  • negatywna dla sosów zawierających zbędne składniki, w tym sól wapniowo-disodową EDTA i/lub konserwanty.

AUTOR

Kamila

Jestem absolwentką Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie ze specjalizacją Żywienie Człowieka z Dietetyką. Na co dzień czytam dla Was etykiety, a w wolnej chwili stawiam na kryminały :) Gdy tylko mam czas uciekam w góry, gdzie "ładuję swoje baterie".

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.