Sosy czosnkowe

Autor: Kamila Kweczke Udostepnij artykuł:

Po przejrzeniu składów sosów czosnkowych stwierdzam, że najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie go samemu. Najbardziej dziwi mnie bardzo niska ilość czosnku (chociaż w warunkach domowych też nie dajemy go bardzo dużo).

Kryteria oceny

  • pozytywna tylko dla jednego sosu, który wyróżnia siÄ™ skÅ‚adem wÅ›ród innych. Jednak nie oznacza to, że jest rewelacyjny.
  • neutralna dla sosów zawierajÄ…cych zbÄ™dne skÅ‚adniki, ale bez dodatku soli wapniowo-disodowej EDTA i konserwantów.
  • negatywna dla sosów zawierajÄ…cych zbÄ™dne skÅ‚adniki, w tym sól wapniowo-disodowÄ… EDTA i/lub konserwanty.

Komentarze

Brak komentarzy pod tym artykułem

Dodaj komentarz