Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety
99,00 zł79,00 zł
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
Lista Zakupów
- 500 g mięsa mielonego
- 1/2 cebuli (ok. 80 g)
Sposób przyrządzenia:
30 min., 4 Porcje
1. Zawartość torebki wymieszaj w 125 ml (ok.1/2 szklanki) letniej wody i odstaw na 2-3 minuty.
2. Do mięsa dodaj przygotowaną masę oraz pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Wszystko dokładnie wymieszaj.
3. Formuj 7-8 kotletów o grubości 1,5 cm.
4. Smaż na tłuszczu na średnim ogniu przez około 8-10 min z każdej strony.
Danie będzie najsmaczniejsze, jeśli do przygotowania kotletów użyjesz dwóch rodzajów mięsa mielonego np. wieprzowego i wołowego.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad