Skip to main content

Winiary Pomysł na… Kotlety mielone z cebulką 69 g

1/1

Kategoria:
Sosy i przyprawy

Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.

Lista Zakupów
- 500 g mięsa mielonego
- 1/2 cebuli (ok. 80 g)

Sposób przyrządzenia:
30 min., 4 Porcje

1. Zawartość torebki wymieszaj w 125 ml (ok.1/2 szklanki) letniej wody i odstaw na 2-3 minuty.
2. Do mięsa dodaj przygotowaną masę oraz pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Wszystko dokładnie wymieszaj.
3. Formuj 7-8 kotletów o grubości 1,5 cm.
4. Smaż na tłuszczu na średnim ogniu przez około 8-10 min z każdej strony.
Danie będzie najsmaczniejsze, jeśli do przygotowania kotletów użyjesz dwóch rodzajów mięsa mielonego np. wieprzowego i wołowego.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl

Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.

Producent
Winiary

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

NowośćPromocja

Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety

99,00 zł79,00 zł


Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024