Skip to main content

Winiary Pomysł na… Gulasz z cebulą i papryką 47 g

1/1

Kategoria:
Sosy i przyprawy

Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw, grzybów oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.

Lista Zakupów
- 500 g mięsa
- 1 duża cebula (150 g)

Sposób przyrządzenia:
80 min., 4 porcje

1. Do rozgrzanego garnka z olejem wrzuć pokrojoną w kostkę cebulę. Smaż przez około 5 minut na złoty kolor.
2. Następnie dodaj 500 g pokrojonego w kostkę mięsa i smaż dalej przez 10 minut.
3. Zawartość opakowania wsyp do 0,5 l zimnej wody i dokładnie wymieszaj. Dodaj do garnka z mięsem i cebulą. Zagotuj, od czasu do czasu mieszając.
4. Następnie na średnim ogniu duś przez 1 godzinę.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl

Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.

Producent
Winiary

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

NowośćPromocja

Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety

99,00 zł79,00 zł


Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024