Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety
99,00 zł79,00 zł
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw, grzybów oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
Lista Zakupów
- 500 g mięsa
- 1 duża cebula (150 g)
Sposób przyrządzenia:
80 min., 4 porcje
1. Do rozgrzanego garnka z olejem wrzuć pokrojoną w kostkę cebulę. Smaż przez około 5 minut na złoty kolor.
2. Następnie dodaj 500 g pokrojonego w kostkę mięsa i smaż dalej przez 10 minut.
3. Zawartość opakowania wsyp do 0,5 l zimnej wody i dokładnie wymieszaj. Dodaj do garnka z mięsem i cebulą. Zagotuj, od czasu do czasu mieszając.
4. Następnie na średnim ogniu duś przez 1 godzinę.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad