Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety
99,00 zł79,00 zł
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
Lista Zakupów
- 350 g kiełbasy
- 400 g obranych ziemniaków
- 200 g kapusty białej
- 1 papryka czerwona
Sposób przyrządzenia:
30 min., 4 Porcje
1. Kiełbasę pokrój w półksiężyce, ziemniaki w średnią kostkę, paprykę w kostkę, a kapustę poszatkuj.
2. W głębokiej patelni lub garnku na gorącym oleju lekko podsmaż kiełbasę, dodaj paprykę i smaż razem kilka minut. Dodaj ziemniaki i kapustę, dobrze wymieszaj.
3. Zawartość opakowania dobrze wymieszaj z 400 ml zimnej wody.
4. Zalej całe danie, zagotuj i duś pod przykryciem na średnim ogniu przez około 20-25 minut (do miękkości ziemniaków), od czasu do czasu mieszając.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad