Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety
99,00 zł79,00 zł
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
Lista zakupów
- 250 g mięsa mielonego
- 200 g makaronu - rurki
- 150 g pieczarek
- 70 g koncentratu pomidorowego (3 łyżki stołowe) lub 425 g pomidorów z puszki
Sposób przyrządzenia:
30 min., 4 porcje
1. Umyte pieczarki pokrój w plasterki. Na głębokiej patelni lub w garnku w małej ilości tłuszczu podsmaż mięso mielone, dołóż pieczarki i smaż razem przez kilka minut.
2. Zawartość opakowania rozmieszaj z 700 ml zimnej wody i koncentratem pomidorowym (lub z 500 ml wody i 425 g pomidorów z puszki). Wlej całość do garnka i wsyp surowy makaron.
3. Zagotuj i duś całość pod przykryciem przez 15-20 minut, do miękkości makaronu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
W WINIARY wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu. Więcej na winiary.pl
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad