Skip to main content

Monini Ocet jabłkowy

1/1

Kategoria:
Ocet i warzywa marynowane

Monini ocet jabłkowy powstał podczas naturalnej fermentacji, to produkt w 100% naturalny. Dzięki umiarkowanej kwasowości (25%) posiada delikatny smak oraz aromat. Nadaje się do sałatek, surówek i dań słodko-kwaśnych oraz do marynowania mięs, śledzi, grzybów, warzyw i owoców. Urozmaici również smak dań z drobiu i ryb. Polecamy!

Producent
Monini

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • Cydr jabłkowy

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

NowośćPromocja

Kosmetyczne gwiazdy Plebiscytu Czytamy Etykiety

99,00 zł79,00 zł


Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024