Wiejskie filety śledziowe z cebulką w oleju pikantne

Kategoria:  Przetwory

Ocena

Wiejskie filety śledziowe z cebulką w oleju pikantne składają się z filetów śledziowych (55%), cebuli marynowanej (27%), oleju rzepakowego, soli, cukru, chili, pieprzu, octu i aromatu. Bardzo nam się podoba taki skład. Zazwyczaj skład gotowych śledzi przedstawia się o wiele gorzej. Można się przyczepić jedynie do aromatu.

 

składniki
  • 55% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
  • 27% cebula marynowana
  • olej rzepakowy
  • sól spożywcza
  • cukier
  • chilli
  • pieprz
  • ocet spirytusowy
  • aromat

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.