Wiejskie filety śledziowe w oleju z cebulką

Kategoria:  Przetwory

Ocena

Wiejskie filety śledziowe składają się z filetów ze śledzia atlantyckiego (50%), cebuli marynowanej (25%), oleju rzepakowego, soli, cukru i octu spirytusowego. Taki skład to niestety rzadkość, ponieważ większość gotowych śledzi zawiera substancje konserwujące. Mamy również nadzieję, że producent niczego nie ukrywa. Taki skład bardzo nam się podoba!

składniki
  • 50% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
  • 25% cebula marynowana
  • olej rzepakowy
  • cukier
  • sól
  • ocet spirytusowy

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.