Torras Czekolada mleczna z migdałami ze stewią bez dodatku cukru 125 g

Kategoria:  Słodycze

Ocena

Torras Czekolada mleczna z migdałami ze stewią bez dodatku cukru składa się głównie z masła kakaowego, pełnego mleka w proszku, substancji słodzących (erytrytolu i glikozydów stewiolowych). Zawiera dodatek inuliny o właściwościach podobnych do błonnika, jest ona też prebiotykiem, co stanowi ogromny plus dla tej czekolady. Emulgatorem jest lecytyna słonecznikowa, a smak podkreśla aromat waniliowy. Świetny skład, naturalne słodziki, bez cukru i glutenu. Naprawdę polecamy!

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • masło kakaowe
  • MLEKO pełne w proszku (22.5%)
  • substancja słodząca (erytrytol 11%. glikozydy stewiolowe 0.018%)
  • Inulina
  • miazga kakaowa
  • MIGDAŁY (10%)
  • odtłuszczone MLEKO w proszku (9%)
  • Lecytyna słonecznikowa (e 322)
  • aromat waniliowy (naturalny)
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    2116 kJ

  • Wartość energetyczna

    510 kcal

  • Tłuszcz

    42g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    23g

  • Węglowodany

    25g

  • -w tym cukry

    13g

  • Poliole

    11g

  • Białka

    13g

  • Sól

    0,4g

  • migdały
  • może zawierać: mleko, orzechy, sezam, soja

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.