Torras Czekolada gorzka ze stewią bez dodatku cukru

Kategoria:  Słodycze

Ocena

Torras Czekolada gorzka ze stewią bez dodatku cukru składa się głównie z miazgi kakaowej, substancji słodzących (erytrytolu i glikozydów stewiolowych), masła kakaowego (czyli po prostu tłuszczu kakaowego). Zawiera dodatek inuliny o właściwościach podobnych do błonnika, jest ona też prebiotykiem, co stanowi ogromny plus dla tej czekolady. Emulgatorem jest lecytyna słonecznikowa, a smak podkreśla aromat waniliowy. Świetny skład, naturalne słodziki, bez cukru i glutenu. Naprawdę polecamy!

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    1688 kJ

  • Wartość energetyczna

    410 kcal

  • Tłuszcz

    37g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    22g

  • Węglowodany

    32,5g

  • -w tym cukry

    <0.5g

  • Białka

    6,5g

  • Błonnik

    18g

  • Sól

    0,07g

  • może zawierać: mleko, orzechy, sezam, soja

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.