Teddy Bezglutenowe Chrupki kukurydziane z dynią i marchewką od 7. miesiąca

Kategoria:  Desery Produkty dla dzieci

Ocena

Teddy to ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane z dodatkiem dyni (5%) i marchewki (5%). Stanowią zdrową przekąskę i mogą być spożywane już przez najmłodsze dzieci (od 7. miesiąca). Nie są smażone. Chrupki stanowią idealną alternatywę dla chipsów oraz chrupek dosładzanych cukrem. Chrupki nie zawierają glutenu, dodatku soli i cukru. Wolne są także od soi, orzechów i laktozy.

składniki
  • kukurydza
  • mąka ryżowa
  • olej słonecznikowy
  • suszona dynia
  • suszona marchew

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.