Szynka wiejska

Kategoria:  Mięso, wędliny, ryby

Ocena

Szynka wiejska Morliny składa się w 70% z mięsa wieprzowego. Aby powstała oto ta szynka potrzebny był jeszcze dodatek m. in. wody, soli , białka sojowego i wieprzowego, stabilizatorów, substancji zagęszczających, przeciwutleniaczy, regulatorów kwasowości, wzmacniacza smaku, konserwantu. Bez tej długiej listy składników Szynka wiejska Morliny nie miałaby takiego smaku, zapachu i wyglądu. Ilość fosforanów jest zadziwiająca... A gdyby producent postawił na wyższą jakość, a nie na wydajność? Uważamy, że nie jest to produkt najlepszej jakości (ba! nawet dobrej).    

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.