Specjał drobiowy w majeranku

Kategoria:  Mięso, wędliny, ryby

Ocena

Specjał drobiowy w majeranku Duda składa się w 45% z filetu z kurczaka. Pozostałe 55% stanowi głównie woda, skórki wieprzowe, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, sól, błonnik pszenny i sojowy, stabilizatory oraz substancje zagęszczające. Smak Specjału drobiowego w majeranku Duda wzmacniają wzmacniacz smaku, przyprawy oraz aromaty. Uważamy, że produkt ten zawiera zbyt wiele "zapychaczy", dlatego otrzymuje ocenę wahającą się między negatywną a neutralną.  

składniki

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.