Ser Cheddar Vintage

Kategoria:  Nabiał

Ocena

Skład produktu świadczy o jego wysokiej jakości. Pamiętajcie, że żółte sery są bogate w wapń. Jednak są również kaloryczne (Cheddar: 390 kcal/100 g) i dostarczają sporo soli (Cheddar: 1,9 g/100 g).    

składniki
  • kultury bakterii mlekowych
  • mleko pasteryzowane
  • podpuszczka mikrobiologiczna
  • sól

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.