Skip to main content

Pulpety w sosie grzybowym

1/1

Kategoria:
Dania gotowe

Pulpety w sosie grzybowym Profi składają się głównie z wody, mięsa oddzielonego mechanicznie z kurczaka (21%), mięsa wieprzowego (7%) oraz tłuszczu wieprzowego. Dodatek grzybów wynosi 0,3%, czyli tyle, co nic. "Na szczęście" niezastąpiony aromat nadaje grzybowy smak, a wzmacnia go glutaminian sodu oraz ekstrakt drożdżowy. Nie jesteśmy zwolennikami gotowych dań takich jak Pulpety w sosie grzybowym Profi, które zawierają MOM, wzmacniacze smaku i zapachu, barwniki, aromaty.  

Producent
PROFI

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024