Pulpety w sosie grzybowym

Kategoria:  Dania gotowe

Ocena

Pulpety w sosie grzybowym Profi składają się głównie z wody, mięsa oddzielonego mechanicznie z kurczaka (21%), mięsa wieprzowego (7%) oraz tłuszczu wieprzowego. Dodatek grzybów wynosi 0,3%, czyli tyle, co nic. "Na szczęście" niezastąpiony aromat nadaje grzybowy smak, a wzmacnia go glutaminian sodu oraz ekstrakt drożdżowy. Nie jesteśmy zwolennikami gotowych dań takich jak Pulpety w sosie grzybowym Profi, które zawierają MOM, wzmacniacze smaku i zapachu, barwniki, aromaty.  

składniki

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.