Flaki wołowe w rosole

Kategoria:  Dania

Ocena

Pudliszki Flaki wołowe w rosole zawierają w swoim składzie obok dużej ilości wody, która jest wyróżniona jako pierwsza, żołądki wołowe (38%), warzywa, oraz bardzo dużą ilość substancji dodatkowych, których obecność jest zbędna. Pamiętajmy aby zawsze wyszukiwać na półkach sklepowych nieprzetworzonych produktów, więc spróbujmy flaki zrobić w domowym zaciszu ;)

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • Wartość odżywcza

    na 100 g

  • Wartość energetyczna

    259 kJ

  • Wartość energetyczna

    62 kcal

  • Tłuszcz

    3,2 g

  • - w tym tłuszcze nasycone

    2,1 g

  • Węglowodany

    1,5 g

  • - w tym cukry

    0,4 g

  • Białka

    6,6 g

  • Sól

    0,8 g

  • seler

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.