Pasztet pieczarkowy z bazylią

Kategoria:  Mięso i inne delikatesy

Ocena

Pasztet pieczarkowy z bazylią ma całkiem dobry skład. W 45% składa się z soi i z 22% z pieczarek. Nie zawiera żadnych podejrzanych składników. Nie podoba Nam się guma guar, uważamy, że jest zbędna. Dajemy ocenę pozytywną! :)

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • woda
  • SOJA 45%
  • pieczarki (22%)
  • cebula
  • skrobia kukurydziana
  • olej roślinny rzepakowy
  • błonnik pszenny
  • przyprawy (zawierają seler)
  • naturalne aromaty roślinne i drożdżowe (zawierają soję i gluten)
  • suszona bazylia 0.9%
  • sól
  • Guma guar (e 412)
  • Kwas askorbinowy (e 300)
  • Wartość odżywcza

    na 100 g

  • Wartość energetyczna

    548 kJ

  • Wartość energetyczna

    131 kcal

  • Tłuszcz

    5,9 g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    0,6 g

  • Węglowodany

    12 g

  • -w tym cukry

    1,2 g

  • Białka

    7,4 g

  • Sól

    1,5 g

  • seler
  • zboża zawierające gluten
  • soja
  • noże zawierać: gorczyca, sezam

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.