Polędwica sopocka

Kategoria:  Mięso, wędliny, ryby

Ocena

Mięso wieprzowe stanowi 81%, natomiast resztę produktu stanowi głównie woda i sól. Ponadto Polędwica sopocka zawiera dodatek białka sojowego oraz wieprzowego kolagenowego. Wędlina zawiera fosforany, których ilość w naszej diecie jest zazwyczaj zbyt wysoka. Co więcej, smak produktu wzmacnia glutaminian sodu. Natomiast trwałość wędliny przedłuża przeciwutleniacz oraz konserwant.

składniki

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.