Polędwica sopocka

Kategoria:  Mięso i inne delikatesy

Ocena






Mięso wieprzowe stanowi 72%, natomiast resztę produktu stanowi głównie woda i sól. Ponadto polędwica sopocka zawiera dodatek białka sojowego. Wędlina zawiera fosforany, których ilość w naszej diecie jest zazwyczaj zbyt wysoka, natomiast trwałość wędliny przedłuża przeciwutleniacz oraz konserwant.





składniki
alergeny
  • może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, mleka (łącznie z laktozą), selera, gorczycy

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.