Po Kaszubsku Filety śledziowe zawijane ze smażoną cebulką

Kategoria:  Przetwory

Ocena

Filety śledziowe po kaszubsku składają się z filetów ze śledzia atlantyckiego (55%), oleju rzepakowego (30%), smażonej cebulki (czyli cebuli, oleju rzepakowego, koncentratu pomidorowego, cukru, soli, kwasu cytrynowego, substancji konserwujących i pieprzu), soli, cukru, octu spirytusowego i aromatu. Dodamy tylko, że są w sprzedaży śledzie z lepszym składem (i nie są wcale droższe).  

składniki

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.