Pasztet na pikniki krakowskie

Kategoria:  Pasztety Spożywcze

Ocena

Pasztet na pikniki krakowskie składa się z mięsa wieprzowego (65%), wątroby wieprzowej (13%), wody, soli, błonnika marchwiowego, mąki grochowej, przypraw naturalnych, suszonych warzyw, białka wieprzowego i skrobi. Według nas skład nie jest idealny, ale jest dobry. Pasztet zagęszczają następujące składniki: błonnik, mąka grochowa, białko wieprzowe i skrobia. Gdyby dodatek mięsa albo wątróbki byłby wyższy to wtedy substancji zagęszczających byłoby mniej. To taka mała sugestia z naszej strony. Pasztet na pikniki krakowskie otrzymuje mocno naciąganą ocenę pozytywną.

 

składniki
  • woda
  • skrobia
  • sól
  • mięso wieprzowe
  • białko wieprzowe
  • mąka grochowa
  • przyprawy naturalne
  • suszone warzywa
  • wątroba wieprzowa
  • błonnik marchwiowy

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.