Promocja
Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł34,00 zł
Pasztet na pikniki krakowskie składa się z mięsa wieprzowego (65%), wątroby wieprzowej (13%), wody, soli, błonnika marchwiowego, mąki grochowej, przypraw naturalnych, suszonych warzyw, białka wieprzowego i skrobi. Według nas skład nie jest idealny, ale jest dobry. Pasztet zagęszczają następujące składniki: błonnik, mąka grochowa, białko wieprzowe i skrobia. Gdyby dodatek mięsa albo wątróbki byłby wyższy to wtedy substancji zagęszczających byłoby mniej. To taka mała sugestia z naszej strony. Pasztet na pikniki krakowskie otrzymuje mocno naciąganą ocenę pozytywną.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad