Skip to main content

Paluszki rybne panierowane

1/1

Kategoria:
Dania mrożone, Mrożonki

Filety rybne stanowią 55%, natomiast reszta to panierka. Wydaje nam się, że dość dużo tej panierki. Producent zamieścił informację, że filetami rybnymi mogą być mintaj (obszar połowu: Ocean Spokojny (FAO 61,67)) albo morszczuk (obszar połowu: Ocean Spokojny (FAO 67)). Można je przygotowywać  na patelni lub we frytownicy, albo też upiec w piekarniku bez dodatku tłuszczu. Polecamy oczywiście ostatnią opcję. Paluszki rybne nie zawierają wzmacniaczy smaku ani innych zbędnych dodatków, co jest zaletą produktu. Proponujemy oczywiście unikanie częstego spożywania produktów w panierce.

 

Producent
Lisner

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024