Ole! Oliwki nadziewane pastą paprykową

Kategoria:  Produkty sałatkowe

Ocena

Ole! Oliwki nadziewane pastą paprykową już nie wypadają tak dobrze jak oliwki bez nadzienia. Niestety nadzienie paprykowe zawiera dużo zbędnych dodatków, takich jak: substancje zagęszczające (chlorek wapnia, alginian sodu i guma guar) oraz substancję konserwującą (sorbinian potasu). Takim składom mówimy nie i dajemy ocenę neutralną.

składniki
wartości odżywcze
  • Wartość odżywcza

    na 100 g

  • Wartość energetyczna

    487 kJ

  • Wartość energetyczna

    119 kcal

  • Tłuszcz

    10,5 g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    1,7 g

  • Węglowodany

    1,8 g

  • Błonnik

    6,4 g

  • Białka

    1 g

  • Sól

    4 g

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.