Skip to main content

Mozzarella mini

1/1

Kategoria:
Nabiał

Mozzarella mini Mlekovita składa się z mleka, soli, bakterii fermentacji mlekowej oraz podpuszczki mikrobiologicznej. Natomiast zalewa składa się z wody i soli. Mozzarella zawiera dużą ilość tłuszczu mlecznego (19 g w 100 g) i białka. Jest źródłem wapnia, sodu, fosforu i magnezu. Warto czasem ją spożywać, ale ze względu na zawartość tłuszczu oraz sodu należy zachować umiar. Ser typu mozarella można powoli wprowadzać do diety dziecka już przed ukończeniem dwunastego miesiąca (jednak dane co do miesiąca różnią się w zależności od źródła).

Producent
SM Mlekovita

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024